Mysliletut
Nämä maistuvat mysliletut ovat erilainen lisä aamupala- tai brunssipöytääsi. Aloita esivalmistelut jo edellisenä iltana ja paista rapeat letut aamulla. Tarjoile mysliletut esimerkiksi tuoreiden marjojen ja rahkan tai jogurtin kera ja nauti hyvässä seurassa!
Annokset 2
Ei vielä arvioita
Ainesosat
- 4 dl Paulúns mysliä
- 4 dl luonnonjogurttia
- 1 banaani
- 2 kananmunaa
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 tl ruokasoodaa
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl kanelia
- voita paistamiseen
Ohjeet
- Sekoita mysli ja jogurtti keskenään ja laita jääkaappiin tekeytymään yön yli.
- Lisää soseutettu banaani ja kananmunat granola-jogurttiseokseen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.
- Kuumenna pannu lämpimäksi, muttei liian kuumaksi (mysliletut palavat herkästi liian kuumalla pannulla). Sopivan lämpötilan löydettyäsi paista letut molemmin puolin. Tarjoile esimerkiksi tuoreiden marjojen kanssa.
Maistuiko?Kokeile lisää Paulúnsin herkullisia reseptejä!