Mustikka-sitruuna crumble
Valmista herkullisen kaunis, terveellinen ja maistuva crumble kookosöljystä, mantelijauhosta ja mantelivoista. Sekoita joukkoon Paulúns Mustikka-sitruuna granolaa ja rosmariinia ja tarjoile kookoskerman kera. Kokeile ja ihastu!
Ei vielä arvioita
Ainesosat
CRUMBLE
- 4 dl Paulúns Mustikka ja sitruuna granola 450 g
- ½ dl raastettua kookosta
- ½ dl mantelijauhoja
- ¾ dl kookosöljyä
- 3 rkl mantelivoita
- 2 oksaa tuoretta rosmariinia
TÄYTE
- 4 dl mustikoita
VANILJAKOOKOSKERMA
- 1 tl vaniljajauhetta tai vaniljatangon sisältö
- 2 dl kookoskermaa vatkattuna
- 2 dl kreikkalaista jogurttia
KORISTELUUN
- tuoreita mustikoita
- minttua tai rosmariinia
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
- Sekoita granola, raastettu kookos sekä mantelijauho tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa.
- Sulata kookosöljy matalalla lämmöllä, kunnes se on nestemäistä. Kääntele joukkoon mantelivoi ja sekoita tasaiseksi.
- Sekoita ainekset kulhossa. Hienonna rosmariinilehdet hienoksi ja sekoita crumblen joukkoon.
- Kaada mustikat uuninkestävään astiaan (halkaisija n. 22 cm) ja kaada crumble mustikoiden päälle. Paista uunissa 15-20 minuuttia, kunnes pinta on ruskistunut.
- Koristele annos mustikoilla ja mintulla tai rosmariinilla. Tarjoile vaniljaisen kookoskerman kanssa.
Maistuiko?Kokeile lisää Paulúnsin herkullisia reseptejä!