Aamiaissämpylät
Kaipaatko uusia aamupalaideoita? Itse tehdyt aamiaissämpylät ovat ihana lisä vaikka viikonlopun aamiaispöytään! Loihdi vaihtelua sämpylätaikinaan Paleo Granolalla, jota käyttämällä saat sämpylöihisi terveellisin keinoin rakennetta, rapeutta ja lisämakua. Nappaa alta tämä herkullinen sämpyläresepti talteen!
Annokset 10
Ei vielä arvioita
Kokkausaika 1 hour hr
Ainesosat
- 2.5 dl vettä
- 25 g hiivaa
- 0.5 tl suolaa
- 1 dl Paulúns Paleo granola hasselpähkinä 350 g
- 6 dl sämpyläjauhoja
- ¼ dl ruokaöljyä
Ohjeet
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää suola ja hiljalleen suurin osa jauhoista samalla sekoittaen. Alusta taikinaa, lisää loput jauhot sekä Granola ja ruokaöljy. Kohota taikinaa liinan alla lämpimässä, vedottomassa paikassa noin 30 - 45 minuuttia.
- Jaa taikina 8 - 10 osaan ja leivo sämpylöiksi. Anna hetki vielä kohota pellillä ja paista sitten 225 °C noin 10 - 15 minuuttia.
Maistuiko?Kokeile lisää Paulúnsin herkullisia reseptejä!