Aamiaismuffinsit
Mikä olisikaan parempi tapa startata päivä kuin herkulliset aamiaismuffinsit? Nämä aamiaismuffinsit valmistuvat täysin ilman sokeria, joten ne soveltuvat erinomaisesti jo heti aamupalaksi nautittaviksi! Makeus muffinseihin tulee banaanista ja ihanan pehmeästä Paulúns-myslistä. Kokeile reseptiä alta.
Ei vielä arvioita
Ainesosat
- 2,5 dl Paulúns Pehmeä mysli hasselpähkinä-manteli-taateli 375 g
- 2 rkl Vettä
- 1 rkl Pellavansiemenrouhetta
- 1 Kypsä banaani
- 1,5 dl Gluteenittomia tai täysjyväjauhoja
- 1 tl Leivinjauhetta
- 1 tl Ruokasoodaa
- 2 dl Kauramaitoa
- 1 Omena raastettuna
- 2 rkl Rypsi- tai muuta neutraalin makuista öljyä
Ohjeet
- Sekoita vesi sekä pellavansiemenrouhe ja laita sivuun turpoamaan.
- Muussaa banaanit ja raasta omena, lisää hedelmäseokseen kauramaito ja sen jälkeen kuivat aineet koko ajan sekoittaen.
- Lisää sekaan öljy. Lisää lopuksi pellavansiemenrouheseos, sekoita hyvin ja anna turvota noin vartti.
- Lämmitä uuni 175-asteeseen ja paista muffinsseja 175-asteessa uunista riippuen noin 35 min, tai kunnes ne ovat läpikypsiä. Tarjoile kahvin tai teen kera aamiaisella, tai osana viikonlopun brunssia
Maistuiko?Kokeile lisää Paulúnsin herkullisia reseptejä!