Suklaa nice cream
Herkullista suklaa nice creamia valmistat helposti kotona banaanista ja kaakaojauheesta. Annoksen kruunaa rapea Paulúns Kaakao ja vadelma -granola! Huomaathan, että nice creamin valmistukseen kannattaa varata 1-2 päivää tai pakastimessa kannattaa pitää banaaneja jo valmiiksi, sillä annoksen oleellinen ainesosa on pakastettu banaani. Kokeile reseptiä ja nauti tästä viileästä herkusta.
Ei vielä arvioita
Ainesosat
- 2-3 kpl pakastettua banaania
- 1-2 rkl kaakaojauhetta
- 4 rkl Paulúns Kaakao ja Vadelma granola 450 g
Ohjeet
- Leikkaa kypsät banaanit viipaleiksi ja laita pakastimeen. Tämä kannattaa tehdä jo päivä tai kaksi etukäteen.
- Sulata pakastettuja banaaneja huoneenlämmössä n. 15-20 minuuttia ennen kuin laitat ne blenderiin tai monitoimikoneeseen yhdessä kaakaojauheen kanssa.
- Blendaa aineksia kunnes saat tasaisen, kermaisen ja kuohkean massan.
- Kaada jäätelö kulhoihin ja ripottele päälle granolaa. Nauti annos heti.
Vinkki!
Jos haluat kiinteämmän massan, voit kaataa blendatun massan sopivaan astiaan ja laittaa pakastimeen. Tunnin tai kahden jälkeen massa on niin kiinteää, että voit muotoilla siitä palloja jäätelökauhalla.
Maistuiko?Kokeile lisää Paulúnsin herkullisia reseptejä!