Piparinen tuorepuuro
Valmista piparkakuilta maistuvaa tuorepuuroa käyttäen Paulúns Pehmeää mysliä. Tämä jouluinen aamupala saa makunsa appelsiinista, neilikasta, kanelista, kardemummasta ja inkivääristä. Voit valmistaa tuorepuuron käyttäen joko kasvipohjaisia juomia tai tavallista maitoa. Voit valmistaa tuorepuuron edellisenä iltana ja nauttia aamulla valmiista, jouluisesta aamiaisesta.
Annokset 1
Ei vielä arvioita
Ainesosat
- 1 dl Paulúns Pehmeä mysli hasselpähkinä-manteli-taateli 375 g
- 0.5 dl kasvipohjaista juomaa
- ¼ appelsiini
- 1 mm kanelia
- 1 mm jauhettua kardemummaa
- ½ mm jauhettua inkivääriä
- ½ mm jauhettua neilikkaa
Ohjeet
- Sekoita kulhossa Paulúns pehmeä mysli ja valitsemasi maito tai kasvipohjainen juoma.
- Lisää joukkoon kaneli, kardemumma, inkivääri, neilikka sekä raastettu appelsiinin kuori. Sekoita hyvin. Anna puuron tekeytyä yön yli tai vähintään kuusi tuntia.
- Tarjoile tuorepuuro jouluisten hedelmien kera, kuten esimerkiksi viikunoiden, appelsiinien, klementiinien, omenien ja granaattiomenien kanssa.
Maistuiko?Kokeile lisää Paulúnsin herkullisia reseptejä!