Jogurttimoussebowl
Valmista herkullinen jogurttimousse kookoskermasta, vaniljasta ja kreikkalaisesta jogurtista ja tarjoile vaikkapa terveellisempänä jälkiruokana! Lisää päälle hedelmäsalaattia, Paulúns Mustikka-sitruuna granolaa, pistaasipähkinöitä sekä punajuurijauhetta ja saat aikaan näyttävän annoksen. Tämä annos kruunaa illallisen, mutta sopii myös juhlallisempiin tilaisuuksiin!
Ei vielä arvioita
Ainesosat
JOGURTTIMOUSSE
- 2 dl kookoskermaa vaahdotettuna
- 2 dl kreikkalaista jogurttia
- 1 tl vaniljajauhetta tai vaniljatangon sisältö
HEDELMÄSALAATTI
- 1 appelsiini
- 2 greippiä
- 1 passionhedelmä
PÄÄLLE
- 4 dl Paulúns Mustikka ja sitruuna granola 450 g
- ½ dl hienonnettuja pistaasipähkinöitä
- 1 tl punajuurijauhetta
Ohjeet
- Vatkaa kookoskerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon jogurtti ja vanilja.
- Kuori appelsiini ja greipit ja leikkaa paloiksi. Puolita passionhedelmä ja kaiverra lusikalla siemenet kuorista. Sekoita passionhedelmä appelsiinien ja greippien joukkoon.
- Laita jogurttimousse tarjoilukulhoihin ja lisää päälle hedelmäsalaatti sekä granola. Koristele pistaasirouheella ja punajuurijauheella.
Maistuiko?Kokeile lisää Paulúnsin herkullisia reseptejä!