Granola-banaanikakku
Ihanan mehevä, sopivasti makea ja mukana purutuntumaa herkullisesta Paulúns granolasta: tätä kaikkea on granola-banaanikakku! Tämä resepti on erinomainen kun kaipaat jotain hyvää kahvin kaveriksi tai muuten haluat herkutella, kokeile vaikka!
Ei vielä arvioita
Ainesosat
- n. 100 g voita tai margariinia
- 2-3 kpl kypsää banaania
- 1 kananmuna
- 2 dl täysjyvävehnäjauhoja
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 dl Paulúns granolaa
- tai mysliä
- 1 tl kanelia
- 1 tl inkivääriä
- 2 tl leivinjauhetta
VUOAN VOITELUUN:
- voita tai margariinia
- korppujauhoja
PINNALLE:
- 1 banaani
- 1 dl Paulúns granolaa tai mysliä
Ohjeet
- Sulata voi tai margariini. Soseuta banaanit ja sekoita joukkoon jäähtynyt voisula ja muna.
- Yhdistä kuivat aineet ja sekoita ne taikinaan.
- Voitele ja korppujauhota tilavuudeltaan n. 1,5 litran vuoka. Kaada taikina vuokaan.
- Koristele kakku viipaloidulla banaanilla ja viimeistele ripottelemalla pinnalle Paulúns granolaa tai mysliä. Paista kakkua 175-asteisen uunin keskitasolla n. 50 minuuttia. Kakku on kypsä, kun tikulla kokeiltaessa taikinaa ei jää tikkuun. Anna jäähtyä n. 15 min ja kumoa varovasti.
Maistuiko?Kokeile lisää Paulúnsin herkullisia reseptejä!